Categories
Betraktelser & Berättelse

Slutet

Jag brukar titta på den här sidan

och den här sidan

innan jag går och lägger mig. Jo ofta en titt på den här sidan också. Men oftast de två första. Ser det OK ut då kan man lägga huvudet mot kudden utan oro. Jodå, ett besök hos Hulken också såklart. För att prata lite om dagen som varit.

Intensiv dag idag utan att det egentligen blev så mycket gjort. Men fått en del insikter.Kanske hittat andra spår att följa. Vi får se.

Espressif fortsätter sitt babblande imorgon. Mycket intressant där. Men antalet sessioner jag skall följa är färre. Borde alltså få något litet av annat slag gjort också. Hoppas man. Ber man om.

Har haft åtskilliga Raspberry Pi’s snurrande på olika ställen här. En har stått i det ouppvärmda garaget under ett år och fungerat klockrent. Men gav upp för ett tag sedan och som alltid är det SD kortet som är den svaga punkten. Skulle ALDRIG sjösätta ett projekt med remote Raspberry Pi’s i någon större skala. För känsligt. Eemc vore nog grejen, ja och det kan man ju få med CM modulerna såklart. Ja och jodå, jag har haft enheter (RPI alltså) som åskan och annat har tagit också. Men oftast är det SD kortet. En av hundra är annat. Rätt bra för en så pass komplex enhet. Nytt kort skall in i den i garaget så får vi se om den överlever en vinter till.

Men slutet, denna dag, är alltså här. Trotts en timmes stödsovande på soffan när huvudet inte kunde ta in mer. Som vanligt hoppas man på ännu en dag. Inte mer. En dag i taget. Nu gäller.

Allt ser bra ut. Godnatt!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.