Forskare: Ät veganskt om du vill minimera ditt avtryck på klimatet

Det enskilt mest effektiva sättet att minska ditt avtryck på klimatet är att undvika animaliska produkter, det framgår i en ny studie som tidningen The Guardian menar är den största analysen hittills av jordbrukets påverkan på miljön.

Source: Forskare: Ät veganskt om du vill minimera ditt avtryck på klimatet

Första juni

Det faller ett stilla regn utanför fönstret. Trevligt. Lika trevligt som alla sommarregn är om de faller som ett avbrott i perioder av fint väder.

Det är den första juni idag. Det är något som är svårt att förstå. Det känns ju som om vi befinner oss långt in i sommaren. Men det är massor av den kvar alltså. Helt otroligt, helt fantastiskt, alldeles underbart härligt.

En fågel härmar pipet från kodläsaren in till låtsakontoret igår. Det tar ett tag innan jag fattar att det är en fågel. Nästan lika duktig som den här är den. Hoppas på mer idag. Får gå in och ut här några gånger extra så att den får träna.

Nu lyser solen igen. Regnet har passerat. Alla fönster skall öppnas igen. Standardläget nu. Barfota med öppna fönster.

Fredag. Det blir grön IKEA soffa och vila till kvällen. Behov av det finnes.

Livet rullar vidare. Japp också för oss oldies. man är tacksam för det. Gott är det. Ja och att man känner den där tacksamheten är väl en bra sak. Gjorde man inte det så var kanske inte det liv man lever så mycket att ha. Nu är det tydligen det. Jippie liksom.