Categories
Betraktelser & Berättelse

Glad

Jag ser mig själv som en rätt glad och positiv snubbe ändå. Självbilden alltså. Den där man ser när man tittar sig själv i spegeln. Men så tar jag en selfie och vad framstår man som då. Jo som en sur och bitter gammal gubbe med förbannat stor näsa och stora öron. Man anar att det är just så som andra alltså ser en och förstår ett och annat utifrån det helt utan “…”.

Må så vara.

Men…

Försöker man sen sig på ett leende så ser man dessutom direkt farlig ut. Det där “le aldrig när du fotograferas” gäller ännu. Det är sedan gammalt. Ingen skall försöka lura undertecknad med ett “cheese” eller liknande simpla trick när det fotograferas.

Usch!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: