Categories
Swedish

Urartar

Telefonen faller sönder mer och mer. Svårstartad. Men har kommit på ett trick. Knäpper man på den – jo då kommer de som skall vara längst upp på skärmen längst ner på skärmen som en liten rand , för övrigt är den svart, svåranvänd är ordet i det läget. MEN tricket… JO, man smäller till den i botten. Det skall vara en redig smäll. Hårt. Vips så fungerar den som vanligt igen. Trodde det där bara fungerande på gamla TV apparater. “Slå på ...” får en helt ny innebörd liksom.

Jag är glad ändå jag. skall ni veta. Möjligen är jag lite ledsen att min reservtelefon, en gammal Iphone 4 inte längre verkar kunna känna igen ett SIM-kort. Till och med testat att byta. Man får alltså antagligen nyinvestera inom en nära framtid. Inte för att jag pratar med så många i telefon (jo K ibland) utan för alla andra funktioner som numera finns på en telefon och som man frekvenet använder. Tvåfaktor autentisering t.ex. Det är ett jäkla sifferknappande överallt nu för tiden.

Annars knappas det här. Kom på att jag kan lägga rendering av VSCP event i den XML fil som jag använder för att skapa manualen. Då kan det ju bli en JSON av den vid behov och sen kan den användas lite överallt för att skriva ut datainnehåller i VSCP event på ett vettigt sätt utan att man måste sätta sig in i för många detaljer. För min del tänker jag såklart på användning i den nya versionen av VSCP Works. Så jag satte igång. Många event är det… Men som bekant ger jag mig aldrig. Dety här blir bra. Om jag jobbar på. Nåja, låtsasjobbar.

jsonata, mustache och mathjs kan göra en förälskad som kombinerade. En gång i tiden har jag hatat Javascript. Slut på det nu. Node.js is the thing! Fast C/C++ är och förblir såklart min hemmaarena.

Kodar såklart med fönster öppna idag. Koltrastsång. Givetvis blir man inspirerad. Lägger man till på det att både äppelträd och körsbärsträd blommar där ute och att gräsmattan är full av gula solar så börjar man nästan kurra. Det blir inte bättre. Nope.

Ja och så nu då helg på det. Skall försöka vara ute. Lämna låtsaskontor för en dag eller två. Lite problematiskt att jag inte kan vara i dammiga miljöer med ögonen ännu. Men man får väl… ja hitta på något odammigt.

Sol skall det i alla fall vara. Gissar att Koltrastar inte ger upp redan nu heller. Borde kunna bli skapligt alltså. Slutar där. På topp liksom.

Lev väl!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.