Categories
Betraktelser & Berättelse

Äntligen

Så, så, så, snurrar datorn igen. Att ha den nere är som att stå där utan kläder mitt på torget. Det är obehagligt. Ja det kanske var väntat det här. Det har lappats och lagat ett tag och så ett nytt moderkort… och pang… Men nu alltså nyinstallerat. Det tar några dagar att få allt på plats igen. Oproduktiva dagar föröver.

Annars firar vi K’s födelsedag mest hela helgen. N och jag ordnar tårta. Den blir kanske inte lika god som K’s brukar bli men går i gör den ändå till slut.

Ja sen är det snöskottning, sova, läsa, snöskottning, fylla pellets, fylla fågelmat, upprepa det, osv hela helgen. Mest vila faktiskt. Ja och läsa. Lägger man till brasor i en aldrig sinande räcka på det så blir det en riktigt OK helg. Om man frågar mig.

Men nu till eviga installationer alltså. Sen skall vi utvärdera vad som glömdes bort att kopieras över till den nya disken… Något är det alltid och det ger såklart varje gång kalla kårar ner över ryggraden när man minns vad som glömts. Men någon gång skall väl döstädningen börja såklart. Så varför inte just nu.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.