Categories
Swedish

Bokslutar

Jag bokslutar. Sådant man gör den här tiden på året. Japp, också med vilande rörelse. Men det blir ändå ett gäng poster. Donationer (VSCP), siter som skall vara uppe, grejer som skall fungera. Men rött på slutraden såklart. Alltid rött. Det var länge sedan jag hade ett bokslut som gick i svart. Men 2022 kanske, Om man lever. Varför inte?

Jo jag vet ju att det INTE heter “bokslutar” utifall någon nu känner en upprördhet över det. Bäst att säga det. Folk blir så förbannat uppretade på saker nu för tiden. Man vill ju inte framkalla hjärtinfarkter och högt blodtryck.

K är val-vice idag. Jobbar väl till tre i natt eller något sådant. Tyst i huset alltså. Hade jag inte bokslutat hade jag nog satsat på att läsa Ulf Lundell, Vardagar 2. Går in för den numera alltså. Halvläst. Man gillar såklart. Gnället. Men föraktar fyllekörningsmannen U.L. blir liksom densamme som mannen i Orsa som körde på tonårsflickan. Det skulle kunnat vara U.L. Det är själviska svin som gör sådant där. Japp S V I N. Men så skriver han då förbannat bra. Gör bra musik också. Fast det räcker såklart inte som ursäkt. Men han skrev ju samma sak på sin blogg förut såklart. Men måste naturligtvis bokpacketera eftersom det går att göra pengar på det. Sjunker som en sten där med. Som om han inte hade stålar så att han klarar sig de år han har kvar ändå. Men måste samla. Socialdemokraten. Arbetarsonen. Gnällspiken. Skall läsa klart. Sen skiter jag nog i eventuella fortsättningar. Skiftar nog ut hela gubben i voiden tror jag. Där kan han få finnas.

Fast jag förlåter såklart. Jag är en jävel på att förlåta. Hatar mig själv för varenda ett av de “förlåt” som kommit över mina läppar. Nåja, inte alla.. En hel del har varit befogade. Inte heller jag gör rätt alla gånger i livet och behöver haspla ur mig de där svåra orden ibland. Men många borde aldrig fått sitt förlåt. Så är det också. Men fått. Felaktigt.

N byter bromsskivor på bilen. Eller försöker. Jag är hantlangar. Med de ny passar inte. Får skicka tillbaks. Fan också. Men han har handlaget N. Det finns en mekaniker i honom. Farsans anlag hoppade tydligen över mig och in i barnen istället. Så det kan bli. Ja jävlar.

Kanske var jag för stygg mot U.l. ovan. Nä tamefan att jag var. Fyllekörare är åt helvete och förtjänar ingen som helst respekt. Det är bara för lågt.

Jodå!

Slang för fiber måste ner den här veckan. Innan operation. Det känns så. Så att N kan gräva igen. Ville helst ha bilen fixad också såklart. Med nu gick alltså inte det. Men böckerna skall bli klara i alla fall. Ja och lite annat. Räknar väl starkt med definitivt soffläge ett tag efter op. innan jag kan göra något i närheten av vad som kan kallas nytta igen. Ja om man överlever. Nåja…

Sen får det vara nog med sjukhus ett tag. Hoppas man.

Fast.

Nu.

Skit.

Samma.

Måste

Göra

Klart.

Liksom!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.