Categories
Betraktelser & Berättelse

Det har jag i alla fall har lärt mig

Jodå, en sak har jag i alla fall lärt mig. Att för sinnesfridens skull hitta en lämplig vilopunkt innan jag ger mig för helgen. Det är OK med en ren kompilering. Då kan man i alla fall låtas att saker fungerar innan det är dags att ta upp saker igen på söndag. ja i värsta fall kan man låta bli att göra något, i alla fall något mer avancerat, timmen innan man skall avsluta dagen.

Idag alltså en ren kompilering. Man kan koncentrera sig på att vila istället för att fundera på varför “det där” inte fungerar som det skall.

Befinner mig i knyta ihop fasen av den här nyskrivningen av en server del.  Det är en rolig del av utvecklingen, men en som kräver att man kan koncentrera sig. Det behövs väldigt lite för att man skall tappa koncentrationen. Ja, jag då vill säga. Jag vet inte om det är sådär för alla andra. Men jag känner mig själv ganska bra. Vibrerande just nu. Tandvärk kan jag kanske tänka bort. Det mesta av axelvärken med. men en ringande telefon, ett ärende, ja sånt där. Då är jag lost.

Men nu helg. Grön IKEA soffa here I come. Tröttheten lurar där bakom pannbenet, det känner jag ju. Men jag skall prova med en film får vi se. Går det så går det. Går det inte så, ja, då snarkar vi en stund. Eller jag då…

 

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.