Sysselsättning

Yngste sonen flyttar in studioprylar in på låtsaskontoret. Tanken är att jag skall hitta enarmssysselsättning. Ja spela gitarr kan man ju glömma såklart men kanske kan lite annat fungera. Jag har ju varit halvt enarmad tidigare under ett antal år men nu i fullständigheten blir många enkla saker förbannat svåra.

Försöker alltså ta mig upp ur soffan.

Lite trött, men glad. På måndag skall stygnen tas. Om en och en halv månad check om allt ser OK ut så att det går att köra nästa op.

Familjen gör allt jobb. Servar. Man tycker man borde kunna njuta av att bli uppassad men, nope, inte min grej riktigt. Ändå får man såklart inse fakta. Ta emot den hjälp man får och vara tacksam att det finns dom som vill hjälpa.

Älskar er alla gör jag såklart en dag som denna. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.