En “hinnadag”

Jodå, ibland, till och med för mig, är det sådana där dagar när man hinner en jäkla massa saker. Det liksom bara flödar på. Egentligen händer allt det där utan flow dessutom. Det är lite som om varje kvart en sådan här dag är som en hel timme i sig själv. Det är lugnt. Man bara låtsasjobbar på. Jag står nästan bredvid och ser alltsammans hända. Njuter. Räknar in resultat.

Japp, en sådan dag idag. Jag kommer inte ens iväg på lilla promenaden. Skjuter den framför mig tills det defacto är kväll och natt och spöken och otäckheter och då vågar ju ingen gå ut på någon promenad. Men lika bra det. Inne fortsätter man bara. Man måste.

Fast jag måste erkänna att jag tar mig tid att utnyttja ICA’s extrapris på VIC’s blå idag. Jag menar två påsar för tjugo spänn. Finns det någon endaste en som klarar att motstå ett sådant erbjudandet? Årets fynd.

Fast egentligen har jag slutat med Vic’s blå.  Men har liksom ingen karaktär.

Nu skäller råbocken här ute. Ett jäkla skällande. Kanske betyder det att jag får gå och lägga mig. Ja, att han tar över vakten. Jo så är det nog.

Godnatt!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.