Categories
Betraktelser & Berättelse

Ovala rum

Jerkers dödsannons finns i “tidningen”. Sorgligt är det. Man tänker cancerhelvete.

Regnet öser ner. Som om det var sommar. Och temperaturen säger faktiskt nästan sommar den med. Drygt nio grader här på kvällen. Men sen faller termometerns pelare snabbt. Gissningsvis blir det jävligt hala morgontimmar imorgon. Några kommer inte bry sig ett skit om det och köra på som vanligt. Få egna annonser som ovan.

Här har vi laddat pickadollerna. Sexskjutare, ja och hagelgevär och älgstudsare också. “Kom an bara vinter” muttrar jag mellan sammanbitna tänder. Försöka kan du ju säger grannen, han från Bulgarien, och flinar. Jag letar fram pilar till pilbågen också. Utifall. Försöker se hård ut.

Det blir inte mycket idag. Vi har planer K. och jag. Men de avskrivs.  Anglosaxisk låtsasarbetsvecka får börja tidigare istället. Därifrån blir det i princip bara en räcka uppdateringar. Alltid är det något som går fel. Alltid är det något som inte fungerar. Men nu då, vid pass elva, ja då är man redo för morgondagen i alla fall. Man sväljer, kniper ihop, och försöker att låta bli att svära.

Hulksäsongen närmar sig med stormsteg. En vecka kvar nu ungefär. Jag har lite kvar att fixa till styrningen. Det börjar alltså bli lite bråttom alltså. Jag borde därför ha sagt nej när den där frågan om uppdatering till Ubuntu 18.10 kom. Då hade jag vunnit tid. Men jag är svag för uppdateringar. För svag. Har betalat ett högt pris många gånger för den svagheten. Det kan jag försäkra. Men det kunde antagligen varit värre. Oftast kan det faktiskt så det är.

Fast nu, alldeles för lite tid kvar att göra något på. Man får söka sig till Uggla. Fast han är inte så jävla rolig han heller om sanningen skall fram. Lite väl pubertal trotts sin pensionsålder. Men får väl läsa ut. Klara av. Innan jag gnäller mer över innehållet.

Ja så får det bli. Den här dagen får anses vara avklarad. Man får hoppas på morgondag. Varför inte? Liksom.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.