Categories
Betraktelser & Berättelse

En bra dag

En sådan där bra dag. När tjugo sekunder drygt blir till under 2 ms. Det kan väl kallas god optimering. Eller kanske kallas det bara en bugg. Det beror på humör. Ja och självförtroende. Men jag tänker inte trötta er med detaljer. Det blev bra. Ni får nöja er med det kära läsare. Ja eller skitstövlar. Välj själv.

Strumporna är på. Så är det nu bara. Helst skulle jag såklart vilja vara utan. Men fryslorten där inom mig säger “JA på med dom nu på direkten” och jag lyssnar alltid på fryslorten. Eftersom hon/han såklart alltid har rätt.

Något badande blev det hur som helst inte idag. Lika bra det. Såklart. Igen.

Jo, kortmeningarna lever. Ursäkta för det. Kan inte hjälpa att jag älskar dem alla.

Men trotts den “braiga” dagen är jag trött som ett cykelställ idag. Det kan inte hjälpas. Så är det bara. Tror inte ens det beror på ålder den här gången. Det ÄR bara.  Det är så med en hel del saker. De ÄR bara. Ibland tills de BLIR något. Men oftast når de inte ens dit. ÄR hela sin sak-levnad.

Men låtsasarbetsdagar tar inte slut sådär vid femtiden som riktiga arbetsdagar gör. Man blir liksom aldrig ens låtsasklar. Möjligen kan man inbilla sig något däråt. Men aldrig någonsin inträffar det egentligen. Så det är väl lika bra att jag fortsätter låtsas. Liksom. Hej och tjing så länge.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.