Categories
Betraktelser & Berättelse

Ingen Cappuccino precis

Dagens första kaffe vid halv två. Det är Ljusdal som kommer emellan. Där promenad, vänta, läsa, skriva, vänta, läsa ,skriva…. och sen sent om sider handla och åka hem. Det burrar (tilltagande) bak i bilen. Misstänker trasigt hjullager. Alltid finns det något att INTE glädja sig åt.

Ja kaffet intas alltså senare än vanligt. K får på sitt på Ljusdalsmöte. Cappuccino, fint skall det vara. Själv är jag för snål idag för att inhandla ädel dryck där. Så väntan då. Nu levererat, ganska gott kaffe ur gul Fransk kaffebryggare modell mindre. Naturligtvis används inte standardfilter. Man skulle blivit förvånad om det var så.  Men det ordnas med sax. Ja “med ciseaux” får man väl slänga sig med respekt för gul minikaffebryggare av franskt (stor eller liten bokstav där?) ursprung. Det finn en surhet som man inte vill locka fram i allt det Franska. Dock är VSCP vänner där mycket trevliga. Möjligen har jag inte lyckas locka fram deras sura sida ännu.

Vid fem början katten hoppa på mig. Antagligen hungrig. Det blir alltså ett färre  antal timmar sömn än vad hjärnan vill ha. Gäsp liksom.

Går igenom TODO listan i Ljusdal. Har att göra långt bortom min död. Man får leva med det. Ensam är INTE stark.

Måste nog byta sladd på den lilla gula Franska förresten. Sätta dit en längre. Nu kort så man undrar hur de franske har tänkt där egentligen. Japp, man har väl en låda liggande. Ingen elsladd lämnar det här huset på en trasig apparat. Klipp och ned i lådan först. Ja jag erkänner, den är redan sedan länge full. Suck!

Jag känner att jag måste komma tillbaks till det där med två dagar lek per vecka (hårdvara). Äter bara “härsket fläsk” numera. Måste i alla fall ge mig själv två dagar av färska grejer.  Roligt föder entusiasmen. Det kan inte bara vara sten på sten. Men jag är så jävla vrång också ju. Vill få till skiten. Komma vidare. Lämna bakom mig.

Man borde väl gå och lägga sig en stund.

Men gör inte det.

Vrång!

Fast man egentligen kan.

Nope, dokumentation.  NU!

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.