Van

Det där tidiga sänggåendet jag tänkte mig för att får gotta sig en stund i sängen tillsammans med Ulf Lundell det sket sig såklart. Jag är tvungen att låtsasjobbaöver. Sådant händer kanske inte den bäste, men mig händer det. Titt som tätt faktiskt.  Ja och det är OK. Jag är van. Alltså. Tur allt är ppå låtsas.

Röken från skogsbranden ligger inte längre tung och stickande över byn. Gissar att branden är släckt eller också blåser det åt något annat håll. Alla som bor i skogslänen har det där hotet hängande över sig. En dag så lyckas man inte begränsa och släcka. Då är det ajöss med fast egendom. En möjlig flyktväg alltså.

En mygga dansar envetet framför min näsa och Status Quo spelar Caroline och kanske är det just den låten den dansar till. Jag viftar bort den när den kommer för nära. Det har man såklart inget för. Myggor ni vet. Envetna. Fler lär de bli.

Fick 13175.21 i donationer till VSCP projektet under förra året.  Man tycker att ett open source projekt som finns där på helt ideell basis, för mänsklighetens fromma liksom, borde kunna ta emot de där pengarna skattefritt. Så är det nu inte. De skall bokas som vilken intäkt som helst och skattas för. Nu är de årliga utgifterna såklart högre än 13K så skatt blir det ju inte ändå. Det är som det är. Fast konstigt. Lika konstigt som att man skall skatta för saker som man redan betalt med skattade pengar. Hus t.ex. Man kan aldrig bi helt fri från statens grepp. Nehepp. Liksom.

Sweet Ballrom Blitz i högtalarna, klockan är tolv, ja där går gränsen, gammal skitmusik, naj kanske inte helt, men gammalt och utnött, alltså sovdags.

Godnatt!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.