Om

Om man nu har en, nej två, nej fem… låtar som ligger där på disken sedan något år, ja, och är halvfärdiga, ja och det äntligen är varmt där i studion, så vill man ju komma igång. Då precis när suget infinner sig. Köra.  Men så har man då Windows 10 på den där maskinen. Har den sen stått där ostartad sedan förra hösten, ja då skall det uppdateras och ha sig. Fem timmar senare sitter man fortfarande där och väntar på att de där uppgraderingarna skall landa.

Suckar. tappar sugen. Såklart.

Men man är man. Det är rätt ofta tekniken mer är ett hinder än en hjälp. Jodå så är det aktiskt.

Men nu, OJ,  hördes ett pling där utifrån. Möjligen är uppdateringarna klara alltså. Eller också misslyckades allt. Det skall nyinstalleras. Fast skit samma. Vem orkar börja greja med det där nu. Eller orkar man?

Troligen inte jag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.