Dåså

Jaha, då var allt klart för Aluminium, 13.0.0 releasen av VSCP & Friends.  Mer är det inte med det. Inga fyrverkerier vad jag vet. På söndag börjar vi jobba mot 13.1  Jag klappar ändå mig själv lite lätt på axeln. Jag har nämligen en förmåga att överdriva både mitt värde och värdet av en sådan här händelse i mitt liv. Jag ber verkligen om ursäkt för det. Om just det nu skulle reta någon så här mitt i vintern.

2 thoughts on “Dåså

 1. Den förra versionen hette 1.12.4 och släpptes i Maj 2016. Nu 13.x.x osv för att första nuffran skall överensstämma med smeknamnet.

  Ja nyheter.

  – En helt ny kod för webserver och websockets.
  – AES 128/192/256 kryptering.
  – Multicast support.
  – Bättre stöd för noder på Ethernet och TCP/IP
  – Databasstöd i paketet. Hela resan från ett mätvärde till en analys, tabell eller grafik kan automatiseras.
  – Det mesta av koden är nu släppt under MIT istället för GPL2/LGPL2
  – Internt scriptstöd JavaScript och Lua.
  – Administrationsinterface.
  – Nya drivare.
  – Installations script.
  – Och en jäkla massa annat…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.