Skitkallt

Det är skitkallt här. Ner mot tjugo under natten. Men nu runt minus femton. Vinterhelvete! Men det skall ge sig. Fram mot helgen. Men sen kommer det rikligt med snö istället. Och vindar. Den där andra virveln jag visade här ni vet. För några dar sedan. Snösmockavirveln. Snövinter i år tydligen. Man får stå ut. Om man nu då skall bo här. Det går det med. Snart är det sommar igen.

Runt sydpolen är det värre. Det är alltid värre kring sydpolen. Ja, om det nu kan vara någon tröst. Ibland kan det vara det. Tycker jag. Att det finns värre ställen. Stackars pingvinerna liksom.

Kortmeningar. Gillar fortfarande. Kan inte hjälpa det. Ulf Lundell gillar långa. Jag är inte Ulf Lundell. Liksom.

Längtar till soffan. Den gröna från IKEA. Fast jag satt där i går kväll också. Trött som en bäver efter en lång aspfällardag. Andra kvällen, alltså under bästa låtsasarbetstid, den här veckan. Illa. Inte ens låtsasarbete gör klart sig själv skall ni veta. Liksom.

Går vidare. Vägen är en fredag anno 2018 i en gammal ocool gubbes liv. Coolt liksom.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.