Senast lästa bok

Döden på en blek häst av Amanda Hellberg

Alltså hur bra kan en bok vara? Ja Amandas första bok är kanonbra. Det här är den andra och den är ännu bättre. Just nu läser jag den tredje och K säger att den är ännu, alltså ÄNNU bättre.  Jag är benägen att hålla med efter att ha läst några inledande kapitel. Ja jävlar. Hur skall detta sluta. Gillar Maja Grå och hennes värld så in i helvete.

Ja jag fick mardrömmar efter den här boken. Vaknade kallsvettig. Vågade nästan inte gå upp på toaletten för att jag befann mig kvar i den där hemska drömvärlden. Det finns nämligen något suggestivt som drar in en i alla  de här böckerna. Ja och jag gillar. MYCKET. Mardrömmarna är ett billigt pris för att få ynnesten att läsa det här.  Det här är det bästa jag läst i år. Definitivt.

Alla författare bävar för att skriva sexscener. Jag vill härmed utropa den sexscen som finns i den här boken som den bästa som någonsin skrivits. Det är verkligen inte illa pinkat. Ja om man nu får uttrycka sig så vulgärt i sammanhanget.

LÄS! LÄS! LÄS! LÄS!    NU!!!

Andra böcker jag läst finns här.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.