Läsa, sova, drömma.

Trött. Dödstrött. Tror jag. Det måste vara såhär det känns att vara det. Funderar på att gå och lägga mig. Det finns en bok. Som är bra. Den ligger och väntar på mig. Man kan alltså läsa en stund. Sen somna in. Hoppas att man vaknar imorgon.  Bakdag då alltså. Heldag. Jag och en brödspade framför den vedeldade ugnen. Grädda tunnbröd. Inget knappande där inte. Kanske hinner man kika lite snabbt på mobilen en eller två gånger. Men nyttigt såklart. För en sådan som jag. Som knappar alldeles för mycket. Annars alltså. För att överleva. För att jag måste.

Men en bra dag. Utan priser visserligen. Utan pengar in på konton också såklart. Ut däremot. Ja utan klappar på axeln såklart. Men i alla fall. Priser måste man ju förtjäna. Pengar in kan man inte låtsasjobba sig till. Men det är åtminstone svårt att hitta något som är dåligt med dan. Möjligen lite blåsigt. Ett dragit hus gör att jag fryser. Men det gör jag ju annars också såklart. Att få igång den där kaminen är en våt dröm. En dag kanske. Plötsligt händer det.

Ja läsa, sova, drömma. Satsar på det.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.