Trött

Trött blir jag på två saker.

1.) När folk som inte vet ett dugg om vad jag gör VET PRECIS vad jag gör. Typiskt kommer det där efter en artikel som den här. De som kommenterar säger att vi (den som artikeln handlar om och jag) gör samma sak fast det inte har en aning om vad jag gör för de har inte satt sig in i det och inte läst en rad av dokumentationen och än mindre hittat/läst/satt sig in i någon information om “det där” öppna protokollet som gör mitt jobb obsolete.

2.) När människor bara läser rubriker och aldrig någonsin orkar sätta sig in i något med substans.

Annars går det ganska bra. ;-)))

ps Det bästa med att ha blivit gammal gubbe och ha en egen blogg är annars att man fritt kan gnälla. Det å andra sidan piggar upp mig. ds

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.