Categories
Betraktelser & Berättelse

Höjdpunkt

Snart dags för dagens höjdpunkt här på kullen. Postinhämtningen. Men sedan man blev skuldsanerare på heltid så är inte den så spännande heller. Lådan är nästan alltid tom. Annat har det varit varje dag de senaste tjugofem åren när vad som helst kunnat hända (och ibland gjorde det). Men lugnet skall inte underskattas. Det är fantastiskt med en tom brevlåda och en tyst telefon.

Ute regnar det. Inne är det dock kallt. Jag sätter på värme. Två hål i väggen och plus på räkning nästa månad. Kanske blir det varmt innan jag lämnar lokalerna och gör helg. Men sånt är livet. Man få kosta på sig.

Vill man se hur en segelbåt med elmotor mår just i detta nu så kan man titta här. Ett roligt projekt och ett användarinterface som i sin enkelhet är klockrent. Läsa om projektet kan man göra här. Ligger den i hamn så ligger den väl i Venice ja och om den inte gör det får man väl kolla i det förträffliga användarinterfacet var den är just då.

En rätt usel vecka har det varit. Åtminstone när det gäller låtsasjobb. Men jag är och har alltid varit en slow starter. Känner lugn över också just det där. Gammelmanslugn rent utav. Just det senare lugnet går inte av för hackor. Ligger inte långt efter pensionärslugn.

Pernilla Wahlgren i Edsbyn ikväll. Hmmmm… tänker efter… svårt att uppbåda den rätta entusiasmen inför eventet har jag. Japp. Men Pride. Man borde ställa upp. Tror på kärleken och tror på att alla får finnas och behövs, det gör jag. Ja Pernilla med.

Men nu så. På med lite musik sen kanske man kan få ut en kodrad ur det här huvudet, ja, eller inte…

Trevlig helg på er allesammans där ute.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.