Categories
Betraktelser & Berättelse

Några dagar

Några dagar in i semestern. Ja jag kämpar på. Semester är liksom inte gjord för sådana som mig. Men lite normal vill man ju åtminstone verka så jag håller mig – i stort sett – borta från låtsasjobbet. Antagligen är det för att jag ALLTID har semester – åtminstone enligt vissa – som vet – som semestern inte riktigt sätter sig i min själ.  Fast skit samma. Ibland är det riktigt skönt. Trotts ishavskyla och blåst ute. Inne stannar man alltså. Helst.

Skitsommar.

Hängmatta är inte att tänka på här här på kullen. Inte gräsklippning heller. Det regnar lagom ofta för att gräsmattan alltid skall vara blöt. Har man den billigaste möjliga modellen av gräsklippare kan man definitivt glömma klippning av blöt gräsmatta. Hopp dock om att morgondagen skall göra det möjligt att leverera på den punkten. Fan trot’ bör man väl tillägga.

Annars händer alltså ingenting. Noll. Zip. Jag kör igång studiodatorn igår. Det som finns kvar av den och studion. Det tar några timmar att få grejer att låta igen. Tar några timmar till att få dem att spela in saker. Vill man göra musik får man ha tålamod. Endera dagen skall jag få till det sista också. Gitarren blev i alla fall stämd. Ja en av dem.

Men här kan jag ju inte sitta. Jag ser saker runt omkring mig som jag borde ge mig i kast med. Men semester faktiskt. Aja Baja

Har i alla fall inte återupptagit Facebook. Alltid något.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.