Semester

Fredag och semester. Grön IKEA soffa hägrar. Jag är förbannat trött. Inget ovanligt med den där tröttheten i kombination med fredag. Ofta slutkörd då. Låtsasjobb tar på åldringar som mig. Ni andra är säkert hårdare och tåligare och allt det där än vad jag är. Ja och jag har en tendens att köra hela vägen in i väggen. Lyssnar sällan på det där “vila nu annars…” mendan det pågår. Flytet. De älskade flytet.

Men nu fyra veckors semester alltså. Känns lite skrämmande från den position jag befinner mig i just nu. Alltså vad skall man göra? Hmmm…

Det får bli som det blir. Lite studiotid skall det hur som helst bli. Den är eftersatt. Om det nu blir någon regnvädersdag…

Något litet ord skall jag väl få till här under ledigheten också.  Kanske. Eller inte. Det visar sig.

Ha det så gott i sommaren vänner!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.