Dan före

Fem grader när jag lägger mig. Sex grader (I SOLEN!!!) när jag kliver upp.  Skitsommar…. Jaha, har jag sagt det förut?  Men hur som helst håll med om att det förtjänar att sägas om och om och om igen i år.

K har semester. Stannar kvar i sängen. Sträcker lite på sig när jag går upp. Har väl somnat om nu. Jag har den här dan kvar.  Hundra dagar kvar att göra dock. Mätt i “att-göra-lista” då. Låtsasjobbar på. Ja det gör jag.

Men imorgon och fyra veckor framåt semester alltså. Hur i helvete skall det gå? Men får väl använda tiden att undra vad jag har semester ifrån. Men finns det grader i helvetet så finns det väl det när det gäller ledighet. Liksom.

Ja och man måste ju försöka.

Dricker franskrostat kaffe. Jaha nyfikenhet som betalar sig. Att jag inte bara kan hålla mig till det vanliga. Men står mitt kast. Nu vet jag hur som helst hur franskrostat smakar. Allt franskt är inte bättre.

Men får återkomma. Tiden rinner ut…

Leave a Reply