Categories
Betraktelser & Berättelse

En död mygga

Så måndag snart avklarad. Skrivit text hela dan. Sådant som jag gör. Den har såklart inget värde. Men jag skriver den ändå. Det krävs något av människan för att göra det också. Jag är en /dev/null producent av rang. Ungefär som en buddhistisk sandkonstnär. Universum hör. Ja en :-/ på det såklart.

Bytte dessutom namn på bloggen idag. “Tankar från en kulle” får den heta ett tag. Känner mig nämligen rätt cool just nu. Så “ocool gubbe” fungerar inte.  Möjligen återkommer det där ocoola vad det lider, ja blognamnbyte igen då. Kanske.

Resterna av taket hänger kvar där uppe där man förväntar sig att tak skall finnas. Noterar att under påspikad masonit där uppe finns ett pärlsponttak, det ursprungliga taket. Hmmmm…. Det kanske man skulle plocka fram? Problemet med ett gammal hus som det här är att man inte vet om det gäller hela ytan. Rätt vad det är kan det vara något annat där under på någon del. Kräver mod att plocka bort masoniten alltså. Men innertaketet får åka bort hur som helt. Får slänga upp något tolvvoltssytem med LED lampor där istället.  Det hade jag ändå funderat på tidigare.

Nätterna börjar bli ljusa här nu. Om två veckor eller tre så är det mörkerpaus. Ja vi är nästan där nu redan. Älskar den här tiden. Har redan dödat den första myggan. Nope, inget jag är stolt över. Önskar jag kunde låta bli.

Äh, skiter i det här nu. En bieffekt av den där coolkänslan liksom.

4 replies on “En död mygga”

Har alltid här datorn att du är cool. Det nya namnet kommer säkert att sätta sig men det känns ovant 🙂

Du var inte Cool särskilt länge. Även om du är det i mina ögon. (Noterar att namnbytet varit återställt ett tag….)

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.