Categories
Betraktelser & Berättelse

Löjligt trött ocool gubbe

En löjligt trött gubbe, det är jag det. Japp trött. Sjuktrött. Försöker med två Alvedon men det hjälper föga. Kanske lite. Gammeln kanske. Som har fångat mig. Det är såhär det skall vara till “liftoff” nu.

Blir lite lätt irriterad. Har inte tid med sådant här och vill inte. Så jag försöker ändå, vandrar, tar tag i sten och försöker lägga på en annan sten och några blir det väl, men fort går det inte.

Men snurrig igår. Det stämmer också med den här tiden. Trött, snurrig, lite snuvig, ont i kroppen. Jo nog lutar det år allergireaktion alltid. Ja och Al har förhöjd risk i mellan Sverige just nu. Den jag misstänkt tidigare. Så jag bestämmer mig för att det är så det ligger till. Man får ta sig igenom alltså. Annars “liftoff”. Men det vore ju synd. Världen behöver lite ocoola gubbar också. Tror jag. Kanske inte just nu dock. Sen.

IoT podden nämner “Åke Hedman” men vet såklart inte vad jag gör inom IoT. Den där bibliotekshistorien hörde jag dock på sin tid. Måste rätta. Som den gamle gubbe jag är. Lite som en petimäter känner jag mig som. Men för övrigt har jag inget med den där fina delen av IoT som man tar upp där att göra. Såklart. Men mig gör det inget. I alla fall inte så länge jag får hålla på med en ofina. Det är i skuggorna det sker.

Fast mat borde jag väl ändå laga mig lite. Också en gubbe behöver det. Coola liksom ocoola. Så så får det bli. Res sig upp den som har något att invända mot det.

4 replies on “Löjligt trött ocool gubbe”

En liten Whisky är vad du behöver. Sjunk ned i IKEA-soffan med K och titta på något halvbra. Det är du värd!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.