Categories
Swedish

Nog kan man längta

3 replies on “Nog kan man längta”

Skojjar du eller!?!? Jodå, längtan är det inget fel på.

Tyvärr inser jag att segelbåten inte kommer att komma i sjön i år på grund av axelskadan. Kommer inte att kunna fixa båten inför sjösättning och även om det skulle lösa sig med vänners hjälp är det inte säkert att jag kan segla i sommar. Just nu tittar jag på blocket efter en motorbåt som man kan hantera enarmad. Måste ut till klipporna helt enkelt.

Trist. Men motorbåt är det inte ett big no no för seglare. Hejar ni ens på dem i motorbåt. 😉

Hoppas du blir fullt återställd i alla fall. Man sa ju det åt mig också men numera inser jag ju att jag aldrig kommer blir det. Man kan glömma hamrande och allt annat halvvåldsamt med högern eller sådant som skall se uppe i brösthöjd eller ovanför. Men kanske blir det att byta hela överarmsbenet mot protes men känns inte som man kan lita på att det blir bättre. Men det är vanligt med problem tror jag. Var med i någon undersökning som Karolinska gjorde och det var ungefär 60% som fick bestående men efter en axeloperation. Jag hoppas du hamnar bland de 40. Krya på dig!

Visst hejar vi på motorbåtar. Varför inte liksom? Har även en kompis som är Syntare. Sedan är det roligare att segla och lyssna på hårdrock är trevligare men det är en annan sak.

Hoppas så klart på 100% Räknar med att simma igen. Enligt ortopeden är det realistiskt. Men axlar är komplexa börjar det krångla så ….

Tack! 🙂

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.