Snurrar igång, sakta…

Såja. Liksom. Man får en lördag. Slöar lite såklart. Kommer inte igång förrän vid lunch någonstans. Men det är OK. Hur skulle det inte kunna vara OK. Man bestämmer. Själv. Ingen annan. Också om man vill skriva kortmeningar. Ju. Liksom.

Men nu får bort lite rostflagor i ett rör som gör att vi får för lite varmvatten i köket. Man vill ha stort flöde. Såklart. Men man får trixa lite om man skall kunna spola ur ett rör där uppe. Helst skall ju överskottsvatten gå ner i avloppet.  Men dagens första uppdrag är det. Rosten är mitt fel. Satte fast ett gammalt rör i källaren för en tid sedan. Bankar man lossnar det. Får nog byta det där röret också. Men sällan fungerande byts här. Det får, på norrländskt vis, gå sönder först.

Ja sen kanske det blir fler uppdrag.  Det finns alltid något som skall lagas eller fixas. Som det är. Gamla gubbars liv skulle antagligen vara förfärligt torftiga om det inte var så. Imorgon är i alla fall vikt åt oljebyte, däckbyte och bilvintervård. Den närmar sig nämligen den där helvetestiden. Nope inte tvätta.

Men kan såklart inte bara sitta här då såklart om det skall bli något gjort. Nehej och hallå… Liksom.