Om

Om man nu har en, nej två, nej fem… låtar som ligger där på disken sedan något år, ja, och är halvfärdiga, ja och det äntligen är varmt där i studion, så vill man ju komma igång. Då precis när suget infinner sig. Köra.  Men så har man då Windows 10 på den där maskinen. Har den sen stått där ostartad sedan förra hösten, ja då skall det uppdateras och ha sig. Fem timmar senare sitter man fortfarande där och väntar på att de där uppgraderingarna skall landa.

Suckar. tappar sugen. Såklart.

Men man är man. Det är rätt ofta tekniken mer är ett hinder än en hjälp. Jodå så är det aktiskt.

Men nu, OJ,  hördes ett pling där utifrån. Möjligen är uppdateringarna klara alltså. Eller också misslyckades allt. Det skall nyinstalleras. Fast skit samma. Vem orkar börja greja med det där nu. Eller orkar man?

Troligen inte jag.

Senast lästa bok

Stefans store feta röda av Stefan Sundström och Jeanette Andersson

Man skall antagligen gilla att odla, och förstå tjusningen i att plocka in en bytta egenodlade tomater plockade från plantor uppdragna från frön, för att riktigt gilla den här boken. Men vid närmar eftertanke räcker det nog med att gilla fantastiska fotografier (a’la Jeanette). Man kan bläddra i den här boken och inte läsa ett ord och ändå njuta. Den innehåller fantastiska fotografier. Men läser man Stefans ord också så lyfter man en meter. Man kan liksom inte låta bli att gilla karln. Det är kärlek och passion det här handlar om. Bara det. Visst fasiken är världsbilden kanske lite naivt ibland (eller inte!?). Men helvete om jag inte föredrar den världsbilden framför den teknokratiska trotts att jag är den tekniker jag är.

Läser ut den gör jag under en helgnatt.  Ren njutning är det. Läs!

Alla andra böcker jag läst finns här.

Senast lästa bok

Kan man dö två gånger av Leif GW Persson

Det är svårt att inte gilla Leif GW som person men den här boken är bara en dussinvara sprungen ur hans hand. Detta trots supersalami och en hel del finess. Slöseri med tid att läsa den. Även om jag faktiskt (lite motvilligt) läste ut den.

Alla andra böcker jag läst finns här.