Senast lästa bok @carinabergfeldt

Fadersmord av Carina Bergfeldt

Ibland blir jag förbannad. Det här är en sådan gång. Jag följer Carina sedan länge på både nyhetssändningar och på Twitter och det räcker med det liksom. En begåvad ung människa som gör ett förbannat bra jobb, som sitter på en position som inte är helt lätt, men klarar allt det där galant, gör det bra, delar med sig,bjuder på sitt liv, gör också det bra och med glimten i ögat.

Ja min fru följer henne också och vi pratar ofta om var Carina gjort senast här i huset nu för tiden. Ja jag vet, lite patetiskt, men nu bor vi mitt ute i skogen och här händer inte mycket annat. Men viktigast av allt vi gillar människor som gör mer än vad som förväntas av dem. Här är en självklar sådan person. En “icketrötting”.

Såklart är hon författare också. Ja ger mig fan på att hon spelar tre fyra instrument och målar helt underbara tavlor också. Men just det vet jag inget om. Författarskapet manar i alla fall till utforskande. K läser och gillar. Jag läser ut i helgen och gillar. Ja och det är alltså där jag blir förbannad. Alltså på en han/hon/det/gud som jag visserligen resonerar med rätt ofta men som jag inte direkt har någon relation till men som naturligtvis är ansvarig för att den del människor som Carina får alla gåvor medans gamla ocoola gubbar och andra blir utan det mesta. Ja eller om det bara är gener. Vilket kanske är troligare. Gener och järnvilja.

Jag läser med full bildgenerering i huvudet, det är bra läsning. Jo det tycker jag. Finurligt och man fattar att här har det jobbats. Ja och det är ju så, att det jobbas, det är lika med det där USA korrandet, det jobbas, det är det som ger resultat. Inget av det här kommer gratis. Här har vi en hårdjobbare helt enkelt. Jobbar man och sliter skiten ur sig så ger det till slut resultat. Nåja, ibland, för några, ja och chansen ökar åtminstone.

Slutsats Läs! Men också följ också gärna Carina på fejjan eller på Twitter. En rolig person att följa helt enkelt. En person skrattar med, lär sig av och beundrar som människa. Sådana vi behöver fler av. Japp, kommer självklart läsa mer från den här pennan.

Alla andra böcker jag läst finns här.