Godnatt nästan

Tänker alldeles strax ge mig. Ser bara soffa framför ögonen redan nu. Dumt men så är det. Minus tretton ute men varmt inne. Tar nog upp en korg med ved också för lite extra mysfaktor där i soffan. Varför inte liksom. Det är fredag. Ja och sen den där pizzan alltså. Lovande liksom. Efter en helt ok dag. Åtminstone efter de mått en gammal ocool gubbe har.

Pulsar

Börjar såklart dagen med att skotta. Det är minus femton. En kall vind från norr. VINTERHELVETE! Fast ändå, jag måste erkänna det, det är skönt att vandra omkring där ute ändå. Tyst. Jordklotet, skogen och jag. Efter en timme är axeln inte helt förtjust, men det är den iof sällan annars heller. Klarskottat blir det i alla fall.

Pulsar (vilket härligt ord förresten) ut och fyller fågelmat. Brukar få sträcka mig efter behållarna, men nu hänger de mer i midjehöjd. Ändå står jag där med benen helt nere i snön. Det är mycket snö i Hälsingland i år.

Nu skall jag ner till affären och handla. Pizza säger K att det blir ikväll. Utmärkt liksom. Moffa i sig ett antal bitar av den och sen äntra den gröna IKEA soffan. Men först skall jag fixa lite VSCP binärer. Det är en sådan dag idag. Lite avslagen sådär. Det skall fixas och trixas.

Den förra releasen av VSCP & Friends släpptes 13 maj 2016. Oj. Trodde det var förra året. Tänk vad tiden går egentligen. Man får såklart intrycket att inte så mycket har hänt under tiden. Men oj vad fel det är. Det är bara så att det inte har blivit en officiell release. Anledningen till det är databasen. Jag har velat ha fria händer att ändra i databasstruktuerna. Efter en release är inte det lika enkelt. Då måste man fixa uppdateringssteg och liknade om man gör sådana saker. Där är vi alltså nu. Men skönt hur som helst. Det är det där med “klart” som man inbillar sig. “klart” känns liksom gott. Fast det i allt är att lura sig själv på alla sätt det går.

Men nu skall jag ut och starta bilen. Den får stå och puttra en stund innan avfärd. Japp miljöbov. Också. En dålig människa. Men vad skall man göra? Annat än att försöka så gott man kan.

Trevlig helg!