Semester

Fredag och semester. Grön IKEA soffa hägrar. Jag är förbannat trött. Inget ovanligt med den där tröttheten i kombination med fredag. Ofta slutkörd då. Låtsasjobb tar på åldringar som mig. Ni andra är säkert hårdare och tåligare och allt det där än vad jag är. Ja och jag har en tendens att köra hela vägen in i väggen. Lyssnar sällan på det där “vila nu annars…” mendan det pågår. Flytet. De älskade flytet.

Men nu fyra veckors semester alltså. Känns lite skrämmande från den position jag befinner mig i just nu. Alltså vad skall man göra? Hmmm…

Det får bli som det blir. Lite studiotid skall det hur som helst bli. Den är eftersatt. Om det nu blir någon regnvädersdag…

Något litet ord skall jag väl få till här under ledigheten också.  Kanske. Eller inte. Det visar sig.

Ha det så gott i sommaren vänner!

Fantastisk service

K’s popkornmaskin började blixtra och gav upp igår. Så jag skrev till Clas Ohlson undservice och undrade om garantin gällde. Fick det här svaret

Hej Åke och tack för ditt mail!

Garantin gäller fortsatt då vi erbjuder 2års garanti.

Vi skickar dig en ny på garantin men önskar att du sänder den felaktiga tillbaka till oss då vi gärna kollar upp dessa för säkerhetsskull.

När du får den nya popcornmaskinen så följer det med en My Pack Return lapp som du kan använda för att returnera den trasiga maskinen.

Hoppas att detta känns som en ok lösning.

Har du fler eller andra frågor till oss så är du varmt välkommen att  kontakta oss igen.

Det kallar jag bra kundvård.

 

Dan före

Fem grader när jag lägger mig. Sex grader (I SOLEN!!!) när jag kliver upp.  Skitsommar…. Jaha, har jag sagt det förut?  Men hur som helst håll med om att det förtjänar att sägas om och om och om igen i år.

K har semester. Stannar kvar i sängen. Sträcker lite på sig när jag går upp. Har väl somnat om nu. Jag har den här dan kvar.  Hundra dagar kvar att göra dock. Mätt i “att-göra-lista” då. Låtsasjobbar på. Ja det gör jag.

Men imorgon och fyra veckor framåt semester alltså. Hur i helvete skall det gå? Men får väl använda tiden att undra vad jag har semester ifrån. Men finns det grader i helvetet så finns det väl det när det gäller ledighet. Liksom.

Ja och man måste ju försöka.

Dricker franskrostat kaffe. Jaha nyfikenhet som betalar sig. Att jag inte bara kan hålla mig till det vanliga. Men står mitt kast. Nu vet jag hur som helst hur franskrostat smakar. Allt franskt är inte bättre.

Men får återkomma. Tiden rinner ut…