En skrivbordsprodukt

Ja det är jag längst till höger på den här bilden. Det är 70-tal, mitten av decenniet ungefär och jag väger 77 kilo och är 192 cm lång. Ungefär som idag alltså. Ja <<lite>> mer på viktkontot.

Men när jag tittar vad jag skall väga idag, BMI, så säger applikationen att min idealvikt ligger kring 76 kilo. Det är rent ut sagt löjligt. Jag är 21-22 på bilden. Det är inte vettigt att jag som 60-åring skulle väga ungefär som jag gjorde när den här bilden togs. Lägg på åtminstone tio kilo så hamnar vi på idealvikten, +20 så är det inga problem heller.

Jag konstaterar bara att det där, BMI, är bara trams och en skrivbordsprodukt. Kasta i sopkorgen. Skiten gör säkert mer skada än nytta.

Sex

Till och med datorerna är sega idag. Ute, vid åtta, är det sex grader. Svensk skitsommar men såklart fortfarande finns det hopp om bättring. Hatar, ja HATAR, det här kalla. Men ligger i alla fall inte i tält. Alltid något. Huggormen som kröp under bron igår när jag vattnade blommor har haft en svår natt. Om nu kallblodiga har det. De kanske bara lugnt och stilla somnar ifrån alltsammans. Behöver inte uppleva skiten. Vaknar när det är varmt nog för att orka röra sig igen. Låter som en dröm när man tänker på det.

Själv vaknar jag “normaltid” utan klocka. Lever jag är jag sugen. Oftast åtminstone. Glad att leva också. Varför man nu är det.  Undrar ofta över det. Skulle egentligen behöva en whisky. Men någon ordning får det ändå vara.

Stefan Nolervik har försvunnit från blogghimlen verkar det som. Det var et tag sedan det var någon uppdatering därifrån. Saknar. Han skriver jävligt bra, gubben.

Nu var det en sådan där svordom med i flödet igen.

Ber om ursäkt.

Men värst för mig såklart som får svarta fläckar på tungan och inte kommer till himlen.

Så mycket strunt… suck…

Mustasch, Double Nature piggar upp mig. Verkar dock inte hjälpa mycket på datorers pigghet. Seeeeeeeeeegt.

Aftonbladetrubrik idag. Det blir inte mer sex här än “sex grader”. Sorry.

En semla vore det gott att sätta tänderna i. Ännu mer två.

Men nu så. Låt dagen börja.