Livet tuffar på

Det är lördag. det är lugnt. Bloggen har några besökare. Det är väl allt. Alla andra räknare står på noll. Det är OK. Det är väl sådant livet är i den här åldern. Utifrån sett. För inifrån, alltså från min synvinkel, så tuffar det på precis som det skall. Men man måste såklart kämpa på med det där hela tiden. Hur man värdesätter livet. Skall poängen tilldelas utifrån vad andra tycker eller utifrån vad man själv tycker. Jag vet hur jag själv ser på det där. Vad jag själv värdesätter. Jag låter uppnäsorna slåss i leken herren på täppan.

Vi är förkylda här i huset. Hela paketet från halsont till hosta. Just halsont var det länge sedan jag hade. Oklar varför, förr hade man det varje år under någon period, men nu alltså sällan. OK för mig.

Melodifestival ikväll. Chips inköpta. Men vi skiter nog i festivalen. Kollar någon film eller serie istället. Vinnaren lär man väl få höra.

Livet tuffar alltså på. Som det gör. Ingen konstigt med det. Ja, jag känner mig rätt nöjd dessutom. Faktiskt. Man anpassar sig till det som är.

Kvinnorna på barrikaderna skriker på Göran Person som säger något om “snygga tjejer och starka killar…” som inte är så förvånande när det kommer ur munnen från från någon i hans generation, eller ens från munnen ur någon i min generation, men som kanske inte heller är värt att lägga den energi och spaltmetrar som längs på det. Kvinnor dör för i helvete! Kvinnor har de lägre lön än män för helvete! Kvinnor används som slavar för helvete! Se där tre förslag på frågor att ta tag i istället för en jävla ickefråga.

Mer upprörd än så tänker jag inte bli idag.

Nehej då. Återvänder nog till soffan helt enkelt.

Hannah Widell och Amanda Schulmans största misstag: Lyssnat för mycket på kaxiga män – Breakit

Säg det till Ingvar Kamprad, ja som ett råd liksom.

“Jag tror inte att man ska vara på ett och samma bolag i mer än fem år. Nu har vi drivit det här i sex år och vi gör mer och mer andra saker. För bolaget är det lite som att ha en mamma och pappa som inte riktigt är hemma. Perfect day behöver en mamma och pappa som alltid är här”, säger Hannah Widell.

Source: Hannah Widell och Amanda Schulmans största misstag: Lyssnat för mycket på kaxiga män – Breakit