Kylskåp efter månadshandling

Är man ett kylskåp som står där i godan ro och folket som har en som husslav kommer hem efter sin månadshandling så vet man att det är dags att jobba. En massa icke kalla saker stoppas in i en som det är meningen att man skall kyla ner. Jobbigt liksom. Man får ta i allt man kan helt enkelt.

Och frysen då? Den som står där bredvid. Jodå det syns att frysen också fått lite grejer inpackade i sig.

Maskinerna är våra vänner

En heldag

Så, Ljusdal, röntgen, har protesen i axeln lossnat mer?

Ja jag vet. Ingen är intresserad av andras sjukdomar, var det gör ont för andra, man är, precis som jag, mest intresserad av sina egna krämpor. Så jag skall inte nämna mer om det där. Men frågan är om man skall plocka bort benet ned till armbågen också. Protes från axeln ned dit. En stor operation. Kostsamt för samhället säkert. All tvekan handlar väl om hurvida man skall kosta på en 60-åring med dåliga framtidsutsikter något sådant. Ja, jag är själv tveksam också. Förra operationen blev ju inte helt lyckad så vad säger att den här skulle bli det.

Men slut med det där nu. Jag åker ner som man vill. Så får vi väl höra sedan. Frågar någon hur ont det gör så har jag mitt torka mig i arselet index. På 10 får man torka med vänstern. På 1 är allt frid och fröjd. Befinner mig väl vid 7-8 någonstans. Ja, fungerar Big Mac index så…

K & N följer med ner så vi far vidare till Bollnäs och handlar sen. Blir alltså en heldag. Ännu en vecka som blir sönderslagen. Hatar när veckor blir det. Behöver krypa in i min kokong och tro att jag får något gjort där. Men såklart, skall man nu ändå ned till Ljusdal så kan man lika gärna fixa resten också. Det räcker med en grej för att förstöra en bra låtsasarbetsdag. Allt annat är bonus som egentligen inte förändrar något. Sen uppskattar man lokalerna mer också såklart efter en utflykt.

Bilden har bestämt sig för att det här med att starta det är en svår grej det som kräver en del eftertanke. Det kommer och går. Insprutning på något vis. Det surars. Vem surar inte på morgonen försten? Man får förstå.  Men man får cheka på. Måste fixa det där hur som helst. Såhär går det inte att hålla på. Tusenlappar antar jag. Vi är bara slavar.

Bilar är jag trött på. Jag har alltid haft en gammal. Det har alltid varit gammelbilsproblem. Himmelriket låter privatleasing som. Nästa liv kanske. Men slav då också såklart. Pengar skall byta händer där också. Men saker fungerar. man behöver inte oroa sig så förbannat. Vi är så jävla beroende av bil här ute. Det är inte som i stan.

Varmare skall det i alla fall bli. Den snö som föll igår smälter idag och imorgon och tar gammelsnö med sig. Det där är en viktig del av smältprocessen. Tar bättre än bara värme. Fan, bli sommar nu på en gång. Överraska mig. Fast egentligen skall man väl bromsa tiden. K har jobbat ett år på biblioteket nu. Känns som några månader. Livet rusar fram. Ja och man vet mot vad.

Jag säljer ett älskat objekt från mitt lab förresten. Som hängt med några år. Pengarna går oavkortat till open source utveckling så det går bra att buda.

Nu kommer en delegation bestående av K & N. Bäst att hörsamma och ge sig iväg.