Hejdå Evothings

1722 dagar kvar. Ingenting ju. Snart har ett år gått. Njaeee… nästan. Man får ha positiva glasögon på om man vill leva livet.

Jodå här sitter jag. Ute blåser det. Är milt. Är svart. En planet syns strax över horisonten som jag tror är Venus. Jag säger “hej och hallå” i alla fall till den nu här på kvällen när den håller på att gå ner i nord väst och är lite rödaktig. Venusnedgång. Jodå. Man tackar. Men hann inte ta någon bild. Borde slagit alla röda solnedegångsbilder på fejjan. Kan man tycka. Men gör såklart inte det. Fejjan har sina regler.

Evrythng plockar in 25 miljoner dollar. Det är de säkert värda. Fältcom befäster sin ställning i New York. GÄSP!  Evothings är tysta som möss i ett hål med en katt utanför. Men inledde sin konkursresa 10/3. Väntat. Tydligen fortsätter några gubbar med Alex i spetsen. Tråkigt såklart. Men fler bolag med “things” i namnet kommer att göra den resan.

Fast det är såklart som det skall vara. Hype brakar på. Hype skördar sina offer. Ur askan reser fenixar. Eller något sådant.

Nu skall jag koda en stund.

 

 

 

BBONE-BLUE – ELEMENT14 – BEAGLEBONE BLUE ROBOTICS PLATFORM BOARD | Farnell element14 Sverige

Now with CAN (tranceiver included on board)  – Perfect VSCP companion.

 

Buy BBONE-BLUE – ELEMENT14 – BEAGLEBONE BLUE ROBOTICS PLATFORM BOARD at Farnell element14 Sverige. order BBONE-BLUE now! great prices with fast delivery on ELEMENT14 products.

Source: BBONE-BLUE – ELEMENT14 – BEAGLEBONE BLUE ROBOTICS PLATFORM BOARD | Farnell element14 Sverige