Kodrader

Det är såklart lite fånigt att räkna kodrader. De säger egentligen ingenting . Men för själva VSCP & Friends paketet ser det ut såhär ( då är det ungefär lika mycket kod i form av firmware och JavaScript och annat jox).

Men ~88 kodader per dag ungefär under sjutton år. Jobbar man ungefär femton timmar per dag så åstadkommer man alltså ungefär sex rader per timme.

Ja totalt onödigt och meningslös information alltså.

Kan detta vara en väg framåt för fri programvara?

http://etn.se/index.php/64150?via=n&knapp=lasmer

Skall bli spännande att se hur det här utvecklar sig framöver.  Hoppas Richard får en saftig lön.

Kaffe

Kaffedags. Två koppar. Mer än jag tål. Men det behövs två idag. Måndag. Regn. Programmerarväder. Det kan inte bli bättre. Icke. Jo Holländare sponsrar VSCP med två dedikerade servrar. Det är ännu bättre. Tänk om ett Svenskt företag fick för sig att sponsra ett open source projekt. Man blir full i skratt om man tänker på det. ha ha ha Så man låter bli att tänka på det. Det händer aldrig. Jobbar på. Som den evige underdogen. Men alla älskar en underdog eller hur? Ja eller inte, man måste finnas först. Men finns fördelar med att inte finnas. Man kan koda, löda, testa, uppfinna i fred. Väldigt lite tjafs. Väldigt mycket jobb. Bra. Blir rent ut av sugen. Nu är kaffet klart. Koddags. Skriver om variabelhanteringen så att den fungerar med en inbäddad Lua motor. Kan det vara något?