Bytt är bytt och kommer aldrig tillbaks

Har bytt JavaScript motor för VSCP servern. Sånt där som ändå tar några dagar. En utflykt sådär i annat land eftersom den motor som användes förut inte underhålls längre. Japp, ibland satsar man på fel häst helt enkelt. Det är inget att orda mer om.

Den nya motorn ger lite andra möjligheter som att ladda extern kod och ett komplett standardbibliotek och man får alltså en mycket kraftfullare funktionalitet. Sessutom kommer den att bli tillgänglig både i tcp/ip interfacet och i websocket interfacet framledes.

Så när ett event kommer in till VSCP servern kan man nu alltså på enklaste möjliga vis göra något med det. Skicka data till en extern server. Lagra i en intern eller extern databas. Jämföra data. Göra mer komplexa beslut än de som är möjliga i besluts matrisen (decision matrix). Ja och allt annat man kan komma på Ja sen finns ju all den andra funktionaliteten också såklart.

 

 

Kina kan inte använda all sin solel – Elektroniktidningen

Ett WOW är på sin plats!

Nyheter för dig som är verksam i den svenska elektronikbranschen som exempelvis tillverkare, konsult, distributör, finansiär, investerare, konstruktör eller tekniker.

Source: Kina kan inte använda all sin solel – Elektroniktidningen