Sweden Demo Day

Sweden Demo Day – Sweden’s largest and most spectacular un-conference. Pitch your company, invest in the next internet super-star and bring a guest!

Source: Sweden Demo Day – Sweden Demo Day – Sweden’s largest and most spectacular un-conference for startups and investors in the digital sector Sweden Demo Day – Sweden’s largest and most spectacular un-conference for startups and investors in the digital sector

Jakten på siffrornas mening | Ny Teknik

Vårt förhållande till siffror är alltså ganska komplicerat. Men har vi lärt oss något av det här kapitlet är det följande: Det är när vi försöker förenkla det hela som det går snett. När vi tror att vi begriper allt finns det stor risk att vi istället ägnar oss åt ett avancerat självbedrägeri.

Source: Jakten på siffrornas mening | Ny Teknik

Tårta

ICA bjuder ju på tårta i alla butiker idag. Ja och jag älskar tårta. MYCKET!!! Så…

 • Först äta tårta i Los
 • …sen i Färila
 • …sen i Järvsö
 • …sen i Delsbo
 • …sen i Bergsjö
 • …sen i Hudiksvall (två stopp)
 • …sen i Söderhamn
 • …sen i Bollnäs
 • …sen i Alfta
 • …sen i Edsbyn
 • Sen hem igen. Mätt och nöjd.

Va!? Eller hur!? Vilken dag! Gratis är gott!

1530

1530 dagar kvar.  Alltså blir det fest nästa månad.

Jag får en skål godis. Det hjälper mot tröttheten i exakt en timme. Sen är den där igen. Ja och värre. Men det får man ta. Jag har varit med förut.

Människor bedöms utifrån sina drömmar. Har de inga ja då är det synd om människan. Japp, så ser jag det. Pengar och annat spelar ingen roll. Har du drömmar kan du ta dig vart som helst.

Det finns väl jobb här för ungefär trettio personer. Men de där trettio gör väl annat. Antagligen. Här är de inte. Men jag låtsasjobbar på så gott jag kan. Men trettio manår gjorda av en det går såklart inte. I alla fall inte i min ålder. Det får man ta. Men jä’vlar vilka grejer det skulle gått att göra…

Alla tidningar (nästan) har betalvägg idag. Men borde åtminstone inte de som har presstöd ha en öppen del. Tycker det vore rimligt. Men jag fattar iof inte över huvudtaget hur man tänker. Vi gamla kanske kan fårs att gi in genom de där betalväggarna men hur har man tänkt sig med nästa generation? Har man bara gett upp? “Vi kör så länge det gå…” liksom. Kortsynt. Bort med presstödet. Det hamnar bara i fickor som inte har gjort sig förtjänta av de där pengarna numera.

Men trött nu alltså. Trötthet och förvåning över att det redan är fredag är känslan för dagen liksom. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Hur det nu än blir så skall det vilas ikväll. Trotts att jag velat att veckan var tretton plus en dag längre än den är.

Nu skall jag göra det som skall göras klart. För att jag vill och för att jag måste. Trevlig helg på er!

ps På Times square är det lugnt ds

Allt är på låtsas

Jag fryser. Ingen är väl förvånad över det. Allra minst jag. Ja det är inget fel på inomhustemperaturen. Den ligger där den skall.  Men jag är en fryslort och fryser alltså lik förbannat. Liksom bara för att. Men varmare väder är visst på ingång. Ukraina hade +28 grader idag, tydligen, den luften är på väg hitåt. Tackar. Kan man säga annat?

Annars tuffar livet på. Möjligen bara lite för trött just nu. Kunde liksom inte avsluta min gärning i tid igår och gå och lägga mig. Men sådant händer. Japp, tydligen också i min ålder. Betalar alltså priset idag.

Godissugen! Hmmmm…. Men inget att göra åt. Man får härda sig och suga på ramarna. Finns det inget godis så finns det inget godis. En av livets lärdomar.

Verkar som om jag kan få upp musiken på Spotify och Itunes etc. igen. Känns bra om det nu fungerar. Lite legacy över det där. Ja och **bara** det. Hellre låtarna kvar där än en ståtlig gravsten liksom. Ja och koden på Github då såklart. Bloggen är väl en del av det där också. Att överleva med sin gärning fast man är borta själv. Ja, fast man jobbar för “NU” i varje sekund. Men är man död bryr man sig kanske inte. Eller “kanske” är väl ett svagt ord i sammanhanget. Fast man hoppas ju på att få vara kvar ett tag till…

Ja alltid något alltså.

Men “the work”, nja man kan ju nu inte kalla det det egentligen, men ändå, fortsätter. Allt är på låtsas.